Publikováno

Velký kurz hubnutí – o cestě k malému břichu

Hubnutí podle Břicháče Toma

Snem každého z nás bez ohledu na pohlaví je mít sportovní postavu, se kterou souvisí ploché bříško. Mnoho z nás již vyzkoušelo diety a huntování těla a nedosáhlo patřičného efektu. Proto nám dobře známý Břicháč Tom připravil Velký kurz hubnutí – o cestě k malému břichu, díky kterému účastníci pochopí, jaké postupy jsou nejlepší a také to, za jakých podmínek tuk z těla mizí. Věřte, že to není až tak složité. Stačí absolvovat kurz a dodržovat zmíněné postupy a konečně se zase dostanete do svých plesových šatů nebo kalhot, které leží hluboko ve skříni.

Vstup do kurzu je zdarma a nezavazuje vás k nákupu

Pokračování textu Velký kurz hubnutí – o cestě k malému břichu
Publikováno

Hubnutí tancem – znáte výhody tancování?

Zhubnout nějaké to kilo navíc si přeje občas skoro každý. Cesta za vysněnou postavou však není vždy úplně jednoduchá. Chce to velkou dávku motivace a odhodlání. To však v průběhu hubnutí může odcházet a znovu přicházet. Neustále člověk musí hledat způsoby, jak vytrvat.

Důležité je si nastavit adekvátní režim, který vás bude bavit a naplňovat. Takovým způsobem může být i začlenění tance do hubnoucího procesu. Znáte výhody tance a jeho možnosti?

Pokračování textu Hubnutí tancem – znáte výhody tancování?
Publikováno

Tipy a inspirace jak začít běhat bezpečně a udržet si motivaci

Věděli jste, že běh je aktivitou, při které můžete spálit klidně i 700 kalorií za hodinu? Záleží samozřejmě na vaší rychlosti a intenzitě běhu, ale ano. Skutečně se časem můžete dostat na takovou hodnotu. Běh je tak ideální aktivitou pro hubnutí.

A nejen to. Dnes je běh velmi populární i mezi lidmi bez nadváhy. Co na tom běhání všichni mají? Na tuto otázku získáte odpověď, když také zkusíte vyběhnout. Běhání totiž do života přináší i spousty dalších benefitů než jen fit postavu.

Jak ale začít běhat a vydržet? To je otázka, která trápí ne jednoho začátečníka. Navíc je velmi důležité běhat správně a dodržovat určité zásady, aby si člověk při běhu neublížil a běhal zdravě a navíc i bezpečně.

Pokračování textu Tipy a inspirace jak začít běhat bezpečně a udržet si motivaci
Publikováno

5+5 mýtů a faktů o hubnutí: co se vyplatí vědět, než začnete hubnout do plavek?

Štíhlá žena ve dvoudílných plavkách na lehátku

Plavková sezóna se přibližuje rychlostí blesku, možná, že ti otužilejší z vás už k vodě dokonce vyrazili. Každý rok se ale objeví spousty žen i mužů, kterým se do plavek moc nechce, právě kvůli tomu, že nejsou spokojeni se svou postavou.

Žádný strach, doladit pár nedokonalostí stihnete i během plavkové sezóny, nebo se jednoduše připravíte na tu další! Víte jak na to? Existuje totiž spousty mýtů o hubnutí, které neplatí!

Pokračování textu 5+5 mýtů a faktů o hubnutí: co se vyplatí vědět, než začnete hubnout do plavek?
Publikováno

Diastáza břišních svalů

Diastasis recti

Co je to diastáza břišních svalů

Diastázou břišních svalů (diastasis recti) rozumíme rozestup přímého svalu břišního. Ten začíná na mečovitém výběžku hrudní kosti a chrupavkách pátého až sedmého žebra, a končí na stydké kosti. Jedná se o párový sval, který je po celé své délce propojen vazivovou linií zvanou Linea Alba. Při neúměrné zátěži se přímý břišní sval rozestoupí a vazivová linie se oslabí. Vzniklý rozestup se může táhnout od hrudní kosti až k pupku, případně až ke sponě stydké. Takto povolené vazivo je příčinou dalších problémů souvisejících s nesprávně fungujícím hlubokým stabilizačním systémem páteře.

Pokračování textu Diastáza břišních svalů
Publikováno

Kurz Život s diastázou

Obrázek s nápisem Život s diastázou

Kurz Život s diastázou již není dostupný. Omlouváme se.

Kurz Život s diastázou je vhodný pro všechny ženy trpící diastázou přímého svalu břišního a problémy s ní souvisejícími. Jednat se bude především o maminky po porodu, ale i o všechny ženy, které mají s diastázou vleklé problémy a chtějí tuto zdravotní komplikaci konečně vyřešit.

Pokračování textu Kurz Život s diastázou
Publikováno

Jak se zbavit břicha po porodu

Ploché břicho po porodu

Během těhotenství se každá maminka těší z velkého bříška. Jakmile ale přijde miminko na svět, začne rychle přemýšlet, jak se břicha zbavit, protože v této době už rozhodně není estetickým doplňkem, ale spíše nepříjemnou překážkou, která při pohledu do zrcadla brzdí sebevědomí. Břicho po porodu navíc může být zdrojem bolestí zad či příčinou inkontinence. Podívejte se, jak s velkým a vytahaným břichem bojovat.
Pokračování textu Jak se zbavit břicha po porodu

Publikováno

Jen cvičení vám pěkné břicho nezaručí

Cvičení pro pěkné břicho je vyčerpávající

Myslíte si, že břicho zeštíhlíte hlavně cvičením? Že je nutné dělat stovky zkracovaček denně? Pak jste na omylu. Štíhlé břicho je především o stravě. A co víc, izolovaně břicho vůbec cvičit nemusíte. Připravili jsme pro vás několik pravd o plochém břichu. Možná jste o nich dosud ještě neslyšeli.
Pokračování textu Jen cvičení vám pěkné břicho nezaručí